1. Home
  2. boomerang.dk
  3. FAQ
  4. Det basale
  5. Udbetaling af dine penge efter endt projekt
  1. Home
  2. boomerang.dk
  3. FAQ
  4. Projekt administration
  5. Udbetaling af dine penge efter endt projekt

Udbetaling af dine penge efter endt projekt

Når dit projekt er 100% funded, eller mere, og din slutdato for dit crowdfunding projekt oprinder – så skal pengene udbetales.

Du modtager efter projektafslutningen en mail med et link til en kontrolside på booomerang.dk (du skal logge ind, eller være logget ind på siden). Derudover modtager du iøvrigt også en projektrapport, hvor du kan se alle informationer om dit projekt – incl. den fulde liste med dine crowdfunders.

På kontrolsiden skal du checke at det IBAN og SWIFT nummer du indtastede da du oprettede projektet, stadigvæk er der du vil have pengene indsat.

Derudover skal du uploade en kopi (foto) af enten dit pas eller kørekort. Dette for at sikre hvem du er, og for at overholde EU lovgivningen på hvidvask området (KYC/AML). Dette bør du iøvrigt gøre ved oprettelsen af dit crowdfunding projekt, så går udbetalingsprocessen hurtigere.

booomerang.dk modtager ikke hverken foto eller informationer – de går direkte til vores betalingsgateway, der arbejder under EU godkendelse. Vores betalingsgateway er også under tilsyn af det danske Finanstilsyn.

Det tager tid, da det er fysisk proces for betalingsgatewayen – så der går en rum tid fra du fremsender ID, til det godkendes, og beløbet udbetales. Typisk går der mellem 8-12 dage.

Afvises dit ID, skal der fremsendes et nyt og så tager det endnu længere tid.

Updated on 6. februar 2021

Was this article helpful?

Related Articles

Leave a Comment