Case: Iværksætteri fødevarer FALK Bornholm

Falk Bornholm har brugt booomerang.dk ad flere omgange – med succes.

Da Line ville starte sin virksomhed havde hun ingen muligheder for at låne penge i banken, til hendes nye virksomhed. En situation mange står i – da bankerne ikke ligefrem kaster om sig med pengene til nystartede virksomheder.

Så er det jo godt crowdfunding findes, og virker.

Der sælges bornholmsk snaps og syp i mange varianter, og personligt er jeg tilhænger af honning syp og kaffe syp’pen. Da Line startede var det mest på Bornholm hendes kunder kunne findes, idag er situationen en anden. De er over hele Danmark.

I 2021 vandt Line SOL OVER GUDHJEM med sin kaffesyp Publikumsprisen i produkt- og kokkekonkurrencen, hvilket ganske imponerende for en nystartet virksomhed.

Falk Bornholms seneste crowdfunding projekt finder du her.

Som med de andre crowdfunding projekter forstår Line at aktiverer hendes netværk, på primært Twitter (X) og Instagram. Prøv at finde hendes virksomhedsprofiler på de kanaler.

Line traf det valg at hendes rewards udelukkende skulle være hendes egne produkter – så hun lavede en række gode rewards:

Lad det tjene til inspiration til hvordan du nemt kommer igang med dit crowdfunding projekt, og ikke behøver opfinde alle mulige og umulige rewards. Læs iøvrigt vores indlæg hvad der kan være dine rewards.

Du behøver ikke en markedføringsplan, men du skal som minimum gøre dig nogle overvejelser om hvordan du vil gøre opmærksom på dit crowdfunding projekt. Du kan med fordel lægge en plan, og forfølge den. Bliv inspireret her.

Uanset hvad du gør, så kan det ikke understreges nok hvor vigtigt det er at du har en markedsføringsplan – også selvom den kun er i dine tanker. Læg en plan, eksekverer, og lad den om – for det viser sig næsten 100 % sikkert at du bliver nød til det. Dine kunder er oftes ikke dem du regner med, og planlægger efter.

Så lad dig inspirerer af Line, og hendes 3 crowdfunding projekter på booomerang.dk, og så er det ellers bare igang med at oprette dit eget projekt.

Updated on 3. oktober 2023

Was this article helpful?

Related Articles

Leave a Comment